Krämig äggröra

Äggröran har en given plats på vårt julbord. Till jul följer vi detta recept som ger en extra krämig och god äggröra eftersom den görs med äkta grädde! Observera att vi även använder smör. Det är ju bara jul en gång om året så då är bara det bästa gott nog, tycker vi. Den passar särskilt bra till de hemgjorda köttbullarna.

Krämig äggröra, 4 personer

Ingredienser
4 ägg
6 msk vispgrädde
salt
smör
nymalen svartpeppar

Gör så här
Vispa samman ägg och grädde, tillsätt salt och peppar. Smält smör i en kastrull (gärna med teflon- eller titanbeläggning). Häll i äggstanning och låt den sakta (ha låg värme på plattan) tjockna under under omrörning med träsked.
Ät och njut!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0