Rödbetssallad

I år är den nästan så hemgjord som den kan bli (majonnäsen är dock köpt). Istället för crème fraiche tog vi gräddfil och hade dessutom i ett äpple som lyfter salladen rent smakmässigt. Den blev jättegod och jag rekommenderar er alla som älskar rödbetssallad att göra denna!

Rödbetssallad

Ingredienser
½ kg rödbetor
1 äpple
drygt 1 dl gräddfil
knappt 1 dl majonnäs
1 msk dijonsenap
1 msk brun farin
salt och peppar

Gör så här
Koka rödbetorna eller använd färdiga i lag. Tärna rödbetor och äpple, blanda med gräddfil, majonnäs, senap och brun farin. Smaka av med salt och peppar.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0